Met open armen je hart verwarmen

“Met open armen je hart verwarmen”

Herkenbaar?

N

Ik zou graag weer willen voelen en luisteren naar wat ik nodig heb

N

Ik zou graag weer contact maken met mijn hart

N

Ik zou graag wat tools mee willen krijgen hoe ik meer in mijn eigen kracht kan staan

N

Ik zou graag meer willen leven in plaats van overleven

 

N

Ik zou beter voor mijn lichaam en mijn geest willen zorgen

N

Ik zou graag meer in het moment willen leven

Met open armen je hart verwarmen

Na een traumatische ervaring, of gewoon tijdens de hectiek van het leven, heb je soms behoefte aan stoppen met rennen en vluchten, en wil je even zijn met wat er is.

Hoe zou het zijn om meer rust in je hoofd te krijgen en meer te luisteren naar wat JIJ nodig hebt op dit moment.

Ik nodig je uit om samen met mij weer terug te gaan naar de oorsprong. Een reis langs je adem, je lichaam en je geest.

Ga je mee met mij!

Na ” Met open armen je hart verwarmen” :

Heb je jezelf een kadootje gegeven

Heb je meer contact met je lichaam

Laat je je energie weer stromen

Voel je beter wat je nodig hebt

Leer je meer in het moment te zijn

Pakketten & Prijzen

Online progamma basis

€179

 

 
=

Reis door de 7 chakra's met yinyoga lessen en afformaties

=

Diverse meditatie's met visualisatie

=

Chakra en meridianen leerboek

=

Iets creatiefs maken uit de natuur

=

7 heerlijke food recepten passend bij iedere chakra

=

Gebruik van etherische olietjes / zelfmassage technieken

=

Toegang tot een besloten facebookgroep met gelijkgestemden

=

Bonus video

=

Levenslange toegang tot dit progamma

Online programma Plus

€ 279

=

Alles van het basis pakket

=

1:1 ondersteunend gesprek via zoom

=

Extra bonus yinyoga video en een meditatie audio

=

Rollerflesje van doTerra met etherische olie naar keuze toegestuurd t.w.v. € 50

Online programma Exclusief

€ 479

=

Alles van het Plus pakket

=

Dubbele bonus met 2 extra yinyoga video's en 2 meditatie audio's

=

Live een "one day retreat" bij mij op de boerderij t.w.v. € 150

Zenggiyoga

Hi mijn naam is Bianca, trotse eigenaar van Zenggiyoga. Ik ben mama van Zenggi*, de vrouw van Richard, stylist, yogadocent en gecertificeerd mindfulnesstrainer. Ik geef lessen op yogascholen, op de boerderij en prive. Heb mij gespecialiseerd in rustige helende mindfulness yogavormen. Want geloof dat je zo weer beter contact kunt maken met de bron. Maar heb het meeste geleerd van het leven zelf!

Toen ik 13 jaar geleden mijn babyzoon Zenggi na 3 weken moest laten gaan, stond ik daar als moeder met lege handen. Geen boek waarin stond hoe je met dit verlies en gemis om moest gaan. Er is zelfs geen naam voor bedacht. Vooral 1 jaar later, hoe nu verder…..

Door Yoga en meditatie ben ik weer gaan voelen, en kwam meer in contact met MIJ. Daardoor wist ik wat ik nodig had op momenten dat het even zwaar was.

Dat gun ik iedereen, en mijn missie werdt duidelijk. Wat mij enorm geholpen heeft om in balans te komen en weer in mijn eigen kracht als moeder, vrouw en ook als dochter, heb ik gestopt in dit mooie online programma recht vanuit mijn hart voor jou.

Wat houdt het online programma in?

Het progamma is een persoonlijk traject waar je elk moment in kunt stappen. Waarin we samen op reis gaan door onze chakra’s (energievelden) en alles wat we onderweg tegenkomen gaan onderzoeken, omarmen en niet wegduwen.

Het programma bestaat uit 7 modules. Elke week ontvang je de volgende module, maar jij bewandeld jouw proces in je eigen tempo. De modules blijven voor altijd beschikbaar.

In elke module zitten Yin/ Restorative begeleidende yoga video’s (geen yoga ervaring voor nodig), begeleide meditatie video’s en audio’s.

leerboeken: over hoe je goed in een yogahouding zit of ligt, gebruik en uitleg van etherische olietjes, en uitleg over ons chakra systeem.

Werkboeken: over hoe je iets moois/ symbolisch kunt maken uit de natuur , foodrecepten passend bij elk chakra en zelfmassage met etherische olie.

 

We gaan deze reis samen maken en ondersteun ik je in jou proces en ben altijd beschikbaar voor vragen. In een besloten facebookgroep met gelijkgestemden die ook aan dit programma meedoen kun jij jou proces eventueel delen of vragen stellen.

Je gaat in deze reis terug naar de bron, en krijgt tools mee om die in het dagelijks leven toe te passen. Voor een breder bewustzijn, meer energie en zo goed voor jezelf te zorgen, gewoon omdat JIJ dat verdient.” Met open armen jou hart verwarmen”

Even een momentje voor jezelf?

Om alles even los te laten, van je af te laten glijden?

Om goed voor lichaam en geest te zorgen?

Om meer te weten te komen hoe ons energiesysteem werkt, en hoe alles verbonden is met elkaar?

Om meer in balans te zijn?

“Door een zeer traumatische ervaring was ik niet in staat aan een yoga groepsles deel te nemen.  Vrienden hebben ervoor gezorgd dat Bianca ongeveer 5 maanden wekelijks bij mij thuis Yin en Restorative yoga kwam geven. Deze vorm van yoga is heel rustig en zacht. De begeleiding van Bianca gaf me een veilig gevoel en vertrouwen wat heeft bijgedragen dat ik weer meer balans in mijn lichaam en geest voel. Inmiddels volg ik weer groepslessen”

 
T.Van Akkeren

De yin yoga lessen van Bianca zijn echt super fijn. Bianca is een ontzettend warme en kundige lerares die veel uitleg geeft over welk effect de houdingen hebben op welke organen en chakras. Ook loodst ze je op liefdevolle wijze door de oefeningen heen en geeft ze ook altijd alternatieve houdingen bij blessures. Ik ervaar haar lessen als mijn onmisbare vaste ‘oplaadmoment’ voor de week. Na afloop stroomt dan de energie altijd weer vrijelijk door mijn lijf – heerlijk!

Debbie Tejares

Specialist interne communicatie

De restorative-yoga lessen van Bianca zijn voor iedereen een aanrader, ook als je nog nooit yoga beoefend hebt.
Na elke les voel ik meer ruimte en rust in mijn hoofd en lichaam.
De (stretchende) poses van 3 á 5 minuten elk zijn een overgave aan de zwaartekracht maken je daardoor veel leniger.
Bianca haar liefdevolle en stralende aanwezigheid creëert een ongedwongen en ontspannen sfeer in elke les.
C. Van Herwijnen

Illustrator/ Art teacher

Voor wie is dit Yoga progamma bedoeld?

Voor alle vrouwen, moeders, dochters die na het verlies van een baby of een dierbare, of zichzelf in deze hectische wereld dat veel van je vraagt, beter contact te laten maken met zichzelf , door meer contact met je lichaam en je adem te maken, en zo een breder bewustzijn te creëren, waardoor je beter je hart kunt volgen.

Ik heb nog nooit yoga gedaan. Is dit programma wel geschikt voor mij?
De yoga en meditatie oefeningen zijn voor iedereen geschikt. Ook als je nog nooit yoga hebt gedaan. Uitleg over de yogahoudingen en aanpassingen leg ik uit in een leerboek, en in de video’s
Hoe lang duurt dit online yogaprogramma?
Het programma bestaat uit 7 modules. Elke week ontvang je een nieuwe module. Als je elke week een module afmaakt duurt het 7 weken. Maar je doet het in je eigen tijd en je eigen tempo. Het programma blijft voor altijd voor jou toegankelijk
Is dit een online programma?
Dit is een online programma. Je doorloopt het programma in je eigen tijd, in je eigen veilige omgeving. Je neemt deel via je computer, tablet of smartphone. Mits je het online programma Exclusief koopt, waarin je ook live een verwendag (one day retreat) geheel verzorgd door mij op onze boerderij kunt ervaren ( in de zomer)
Wanneer kan ik beginnen?

Vanaf 7 januari 2021 is het programma beschikbaar